Pizza Hut-buffé

Idag hade vi halvdag på jobbet. Det har vi alltid dagen före röd dag. Mattias var helt ledig. Hela familjen möttes vi upp för gemensam lunch. Det blev smaskig pizza hut-buffé.

Pizzorna idag var kebab-pizza, ost- och skink-pizza och mozarella-pizza. Salladsbuffén ingick också. Jag vet inte hur många pizzor och sallad jag åt men det var måååånga! Obegränsat med cola ingick också och det slank ner en hel del cola genom min strupe. För barnen ingick mjukglassbuffé till efterrätt och jag åt en hel mjukglass jag också. Nu blir det en stunds filmmys i soffan med Sex and the city 2.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.