Väldigt försenad morsdagspresent

Söndagen 14 november är det fars dag. Självklart ska det uppmärksammas. Ska dels fira min egen pappa, dels hjälpa barnen att fira min man. Planer för att fira min man är redan smidda. Jag gillar inte själva måste-köpa-present-hysterin. Däremot tycker jag det är ett utmärkt tillfälle att hitta på något hela familjen och göra saker man annars inte gör så ofta. Min egen pappa hoppas jag få fira genom att bli bjuden på en tårta eller gott fika på kvällen eller en kväll senare i veckan.

Mors dag var i år 30 maj. Min mamma fick då löftet om att jag i present skulle bjuda henne på bio med tillhörande godis när hon själv kände för det. Ett halvår har gått i vi hade fortfarande inte kommit iväg. Därför tog jag tag i saken och bjöd mamma på bio igår. Hon fick själv välja film och det blev Mother and child. Vi åkte till Kista och såg den på Filmstaden där.

Vi började med att äta på foodcourten och nu har jag fått en ny favoriträtt som jag kommer äta många gånger framöver. Bibimbap. Såååååå gott! Jag är helt lyrisk. Sen fick jag sjunka ner i biofåtöljen med en stooor godispåse till mig och mamma och en cola light. Smällde i mig säkert 300 gram. Inga problem och bara mina favoritgodisar. Filmen var riktigt bra. Den var lång men det kändes inte alls. Tiden flög fram.

Efter filmen blev jag fikasugen och kvällen avslutades med en Ben & Jerry Wich-glass och en american-cookie till det. Tack mamma för en trevlig kväll. Det måste vi göra om!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. november 11, 2010

    […] något. Lunchträning går bort då Mattias och jag ska ut och luncha (yippeeee, vi ska ut och äta Bibimbap, håll tummarna för att det finns på menyn idag). Valet föll därför på det enklaste, lite […]

  2. november 18, 2010

    […] idag var också något utöver det vanliga. Jag hade kvar rester i frysen från min middag med mamma i Kista galleria häromveckan då jag åt min favoriträtt Bibimbap. Jag hade mest ris, lite kött o och sås kvar men det fanns […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *