Posture Reminder T-shirt

Posture Reminder T-shirt

Posture Reminder T-shirt

(varuprov) Vi är extremt stillasittande i dagens samhälle. Mycket tid tillbringas framför dator, telefon eller padda. Många gånger sitter man med huvudet sänkt och framåtroterade axlar. Att stå och sitta framåtböjt ger så småningom smärta i rygg, axlar och skulderblad och kan bidra till skador. Genom att förbättra hållningen kan man förebygga både spänningshuvudvärk och ryggproblem.

Posture Alignment Technology

Posture Alignment Technology

För många handlar det bara om att komma ihåg att sträcka på sig. Andra måste på nytt lära sig att använda rätt muskler och börja med att tala om för kroppen hur en bra hållning faktiskt ser ut. Min hållning är inte bättre än någon annans, men jag har genom åren skaffat mig hjälpmedel från Swedish Posture som hjälper mig på traven, som hållningssele och Posture trainer. Dessa använder jag faktiskt regelbundet (får noll och inget för att skriva detta inlägg men det här är bra grejer!). Nu har jag fått hem Swedish Postures senaste nyhet, The Posture Reminder T-shirt!

T-shirten drar liksom ihop skulderbladen

T-shirten drar liksom ihop skulderbladen

Posture Reminder T-shirt har ett inbyggt elastiskt bakparti, Posture Alignment Technology, som hindrar dig från att krumma och påminner dig om att räta på ryggen genom att hålla axlarna justerade i rätt position. Den drar liksom ihop skulderbladen. Det är ingen kompressionströja utan den är lös och bekväm i passformen. Det är enbart över axlar och skulderbladen som den sitter åt. T-shirten kan användas hela dagen. Antingen hemma, på jobbet eller under träning och löpturen, ja när som helst när man vill ge hållningen en push. Den har ett funktionellt material som andas bra.

Bra hållning hela dagen!

Bra hållning hela dagen!

Jag har testat den ett tag nu och t-shirten är riktigt bra. Först och främst är den snygg, bekväm och skön. Jag hoppas att den kommer i fler färger. Just nu finns den bara i färgenb svart. Tänk er härliga vårfärger och galna mönster, wow! En långärmad tröja vore inte heller helt fel. Vad gäller hållningen levererar t-shirten vad den lovar. Hållningen förbättras omedelbart. Det bästa är att rörelsefriheten inte försämras nämnvärt. En riktigt bra t-shirt jag verkligen kan rekommendera! Finns både för dam och herr.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *