Food Trucks

Tilltugg med inspiration från Food Trucks

Tilltugg med inspiration från Food Trucks

(varuprov) Ett säkert vårtecken är att gator och torg åter fylls av liv och rörelse, uteserveringar och inte minst olika Food Trucks. Antalet Food Trucks har fullkomligt exploderat de senaste åren och det går att handla allt från svensk husmanskost, hamburgare, thaimat till vedugnsbakad pizza.

Snackstillverkaren Estrella har inspirerats av dessa rullande gatukök och lanserar tre olika menyer. Italian pizza, Kebab med vitlök och tomat samt Onion rings. ”Street food att samlas runt” är Estrellas slogan Vi har hittills testat lökringar och kebab.

Lökringar

Lökringar

Lökringar blev en stor favorit hos hela familjen (inklusive Mattias som är den mest svårflörtade av oss). Spröda, goda ringar med smak av lök och salt. Nästan hela påsen länsades.

Kebab

Kebab

Kebab låter god på beskrivningen. ”Krispiga släta potatischips med mild kebabkrydda, vitlök, tomat och örter”. Kan skriva under på allt utom mild. Rejält med krydda. God smak men på tok för starka. Dissades av alla utom mig som inte gillar att kasta mat/chips/föda. Fick ladda upp med ett extra glas cola!

Italian pizza får vi återkomma till eller så får ni helt enkelt smaka själva och se vad ni tycker!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *