Go Coconuts

Dags att Go Coconuts!

Dags att Go Coconuts!

Go Bananas är ett amerikanskt uttryck som även vi här använder oss av. Det betyder typ att bli lite vild och galen. Detta ska inte blandas ihop med Go Coconuts – Go Coconuts är en 100% växtbaserad premiumglass. Den är gjord på kokosmjölk och sötad med agave. Glassen kom i slutet på förra året och finns just nu i smakerna vanilj och choklad. En tredje smak är på väg – hasselnöt. Något att se fram emot!

Go Coconuts tillverkas i Sverige och alla råvaror är ekologiska. Förpackningarna rymmer 1/2 liter och finns att köpa i utvalda ekobutiker och en hel del dagligvarubutiker. En förteckning över alla återförsäljare finns på hemsidan.

Det känns verkligen som att den här glassen ligger helt rätt i tiden. Den är perfekt för de som är mjölk- och laktosintoleranta men intresset för alternativ kost verkar komma på bredare front. Det läggs mer och mer vikt på matens kvalitet och ursprung och många har anammat kosttrender som paleo, vegan och raw.

God, krämig glass i smakerna vanilj och choklad!

God, krämig glass i smakerna vanilj och choklad!

Själv testade jag glassen för första gången på pressvisningen inför Lakritsfestivalen och sedan även på själva Lakritsfestivalen och jag tycker den är riktigt god! Krämig och smakrik. Både vanilj och chokladsmaken upplever jag som mycket framträdande och goda. Själv känner jag inte av kokossmaken utan jag tycker smakerna är rena och fina. Det finns de som tycker glassen smakar mycket kokos, vi har alla olika smakuppfattningar.

Mina glasstokiga barn tyckte också glassen var jättegod! Jag berättade aldrig att den är gjord på kokosmjölk och att den hade en kokossmak verkar de inte ha märkt eller störts av.

Så vill du prova något nytänkande, fräscht och gott istället för din vanliga glass tycker jag definitivt du ska testa Go Coconuts och skapa dig din egen uppfattning. Kanske får du en ny favoritglass?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.