Premiär för årets juldrycker

Premiär för årets juldrycker
Premiär för årets juldrycker

(Produktprov, ej betalt samarbete) Även om mycket är upp och ner och bak och fram detta konstiga 2020 så blir det jul även i år. Än så länge vet vi inte hur det blir med restriktioner men mest troligt blir det en jul i mindre skala för de flesta av oss. Jag tycker vi gör det bästa av situationen och håller fast vid de traditioner vi kan, som baka pepparkakor, göra julgodis, sätta upp julgran, pynta samt äta julmat och njuta av julens alla drycker. I mataffären kan vi redan nu köpa hem skinka, prinskorv och allt som hör julen till och i början på november var det premiär för årets juldrycker på Systembolaget.

Alkoholfria drycker.
Alkoholfria drycker.

Jag har fått hem säsongens julsortiment från Carlsberg Sverige. Det innehåller klassiker som för många blivit en tradition på julbordet, som tex ölet Falcon Julbrygd som bryggdes första gången 1898 och Apotekarnes Julmust som är lika älskad idag som när den lanserades i början av 1900-talet. Sortimentet innehåller också bland annat Apotekarnes Bryggarmust och Falcon Vinterbrygd som båda hade premiär förra året samt nyheten Red IPA bryggd med apelsin och pomerans från Nya Carnegiebryggeriet.

Och drycker med alkohol.
Och drycker med alkohol.

Vad gäller julmust konsumerar vi i Sverige varje år över 30 miljoner liter. Apotekarnes Julmust är mångas favorit och står för över 70 procent av den totala försäljningen. Personligen föredrar jag Cola Zero eller Pepsi Max (gärna lime) framför julmust men något glas eller två slinker alltid ner.

Årets nyhet, Red IPA bryggd med apelsin och pomerans från Nya Carnegiebryggeriet.
Årets nyhet, Red IPA bryggd med apelsin och pomerans från Nya Carnegiebryggeriet.

Nu ser vi till att göra det bästa av situationen, följer restriktionerna men ändå ser till att hitta den sanna Christmas spirit!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.