Julgran 2019

Julgran 2019
Julgran 2019

Jag trodde att jag brukade lägga ut bilden här på bloggen på årets julgran. Tydligen inte! Hittade ett kort från 2013. Visserligen har inte mycket ändrats. Vi har fortfarande samma gran. Plastgran eftersom julen alltid firas på annan ort. Samma gran och typ samma pynt. Det som tillkommer i pyntväg är barnens hemgjorda julgranspyssel. Det som försvinner är kulor som gått sönder. Här är i alla fall julgran 2019 i all sin prakt.

Perfekt mix mellan hemgjort och köpt pynt.
Perfekt mix mellan hemgjort och köpt pynt.

Som vanligt sätter jag i lampor, glitter och stjärnan. Resten fixar barnen. Tycker att årets gran blev en 10-poängare. Inte alltför överbelamrad utan en bra mix mellan köpepynt och hemgjort pynt. Bra jobbat barnen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.