Raspberry Miracle Lip Balm

Jag är som kidsen – gillar att smörja in mina läppar med glossiga läppbalsam. Mjuka, sköna pussvänliga läppar är härligt och ser snyggt ut! Filippa, snart 11 år, har en gedigen samling läppbalsam av olika märken och med olika färger. Likaså de flesta av hennes kamrater. Själv har jag kanske 5-6 olika, en del med färg och en del utan.

Raspberry Miracle Lip Balm från Lumene

Raspberry Miracle Lip Balm från Lumene

Lumene har precis lanserat Raspberry Miracle Lip Perfecting Balm. Det är ett vårdande och återfuktande läppbalsam som tack vare fröolja från nordiska hallon ska göra läpparna mjuka samtidigt som det ska ge en lätt glans. Den är helt utan parabener.

Raspberry Miracle Lip Perfecting Balm lanseras i fyra olika nyanser: Full of Light, Warm Summer Day , Scent of Garden och Wild Flowers.

Jag fick hem nyheterna och har givetvis testat dom. Tuberna är fina och lockande. Läppbalsamet har god doft och är lätt att dosera. Samtliga färger är diskreta och man kan bara ana en lätt, svag färg. Nyansskillnaden är väldigt liten mellan sorterna. Raspberry Miracle Lip Perfecting Balm ger en återfuktande känsla på läpparna och den får läpparna att kännas mjukare. Jag upplever dock att den inte ger någon långvarig återfuktning. Är det vad man är ute efter skulle jag rekommendera typ Lypsyl, Nivea eller liknande och inte ett läppgloss som denna. Den kan också upplevas som ganska kladdig, framför allt hos din partner. Min man vill helst inte pussa mig med läppgloss på, men snygga läppar får jag!

Filippa fick också en uppsättning Raspberry Miracle Lip Perfecting Balm och hon är mer än nöjd!!

Raspberry Miracle Lip Balm finns bl.a. hos Åhléns, Kicks och Lindex.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *