Välkommen på Prontomiddag

Ett bud kommer lastat med Pasta Pronto!

Ett bud kommer lastat med Pasta Pronto!

Ciao alla trevliga bloggläsare! Visst gillar ni precis som jag italiensk mat? Pasta till exempel med någon god sås eller topping är riktigt gott och funkar i alla lägen. Vi äter pasta minst en gång i veckan.

Zeta bjuder på Prontomiddag - en ny snabb och smakrik middagslösning

Zeta bjuder på Prontomiddag – en ny snabb och smakrik middagslösning

För att lösa den stressade familjens middagsproblem har nu Zeta lanserat en ny, snabb och smakrik middagslösning de kallar prontomiddag.

Prontomiddagen är snart serverad!

Prontomiddagen är snart serverad!

Börja med att koka pasta. Med Zetas Spaghetti Pronto tar det bara 3 minuter. Häll över en god pesto, varför inte Zetas Pesto alla Genovese som nu lanseras i en klämflaska. Mycket smart flaska som funkar lika bra vid middagsbordet som på utflykten. Toppa med en lagrad italiensk hårdost Grana Padano (parmesantyp). Zeta kommer med två vridbara förpackningar med roterande rivjärn. De fungerar som en pepparkvarn. Den ena ger riven, den andra hyvlad ost. Alltså, hur smart är inte det! Man har liksom allt-i-ett och slipper extra disk. Hygieniskt och smidigt!

Jag måste säga att det låter som den perfekta middagslösningen! Tre minuter från start till mål med bra produkter. Toppen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *