Vardagslyx

Igår hade jag och mamma en riktigt mysig kväll tillsammans. Vi möttes upp i Kista Centrum efter jobbet, strosade runt lite i affärerna (jag hittade en hel del fint på bland annat H&M som jag vill komma tillbaka till och köpa), åt god mat och sen gick vi in i biomörkret och såg ”The King’s speach”. Inte direkt en Mattias-film (action och spänning) utan en riktig feel-good film som verkligen rekommenderas. Bra skådisar och intressant handling.

Med mig i biomörkret hade jag riktiga godsaker. En mellanpopcorn, halv liter cola zero och en påse godis (Cloettas nyhet Pops crunchy). Riktig vardagslyx!

Jag är egentligen inte ett särskilt stort popcorn-fan men det har jag blivit nu. Jag har nämligen upptäckt popcornkryddorna från Kernel. Hur goda som helst och gör underverk med popcornen. Jag har hittills testat ”nacho cheddar” och ”white cheddar”. Fantastiskt goda båda två. På SF säljer de små burkar för 19 kr styck och jag köpte hem två stycken burkar. En ”white cheddar” och ”sourcream and onion”. Jag har även beställt en stor burk ”nacho cheddar” från Webhallen. Testa, du kommer inte bli besviken!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.