Regnig dag och varm gryta

Idag har det varit ganska varmt här i Stockholm, ca 10 grader, men regnigt och grått. Inte så roligt när man är ledig, men med barn som inte är väderkänsliga blir det ändå utelekar. Skönt trots allt att få frisk luft.

Det gråa, trista vädret inbjöd till en härligt, god och värmande gryta. Det blev kreolsk gryta. Denna gång uteslöt jag inte oliverna. Filippa älskar oliver så den här gången fick jag helt enkelt peta bort dom från min tallrik. Jag böt dessutom ut 2 dl av grädden mot 2 dl mjölk (totalt hade jag därmed i 2 dl grädde och 2 dl mjölk). Till grytan hade vi kokt potatis, brysselkål och kokta rödbetor. Riktigt gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *