Ny Gooh-rätt

Våren är äntligen här! Det innebär alltså att vi gått in i en ny säsong och som vanligt kommer Gooh att komma med nya smaker lagom till den nya säsongen. Jag är med i Gooh’s smakpanel och har fått testa ut och utvärdera en ny rätt som är tänkt att släppas nu till våren. Den har som arbetsnamn kyckling med kokoslime-ris. Jag åt den till lunch idag söndag och den var mycket god. God, mör kyckling. Riktigt gott, krämigt ris med smak av just kokos, lime och citrongräs. Såsen smakade precis som riset och var i lagom mängd. Till maten fanns det goda, krispiga grönsaker. Som vanligt var andelen kyckling i underkant, men mitt samlade betyg är trots detta mer än godkänt.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Jeanette zander skriver:

    Hej Jessica. Jag letar förtvivlat efter ditt mail ang att testa rätter ifall din adress skulle finnas där. Men jag har tydlgien städat för noga och inte sparat din adress sedan tididgare. Kan du maila adressen till mig så ska jag skicka checkarna som jag lovat.

    /Jeanette på Gooh

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *