Fetakyckling med paprika och stora vita bönor

Fetakyckling med paprika och bönor

Fetakyckling med paprika och bönor

Kvällens middag blev en favorit i repris, fetakyckling med paprika och stora vita bönor. Det känns lite läskigt att äta fryst kycklingfilé (och färsk också för den delen) efter alla glasfynd som gjorts i kyckling på sista tiden, men kyckling är nyttigt och gott så jag tänker inte låta några sabotörer (?) hindra mig från att äta det. Vad jag såg och märkte så hade vi inget glas i vår kyckling som tur var.

Denna rätt är förutom att den är nyttig och god oerhört praktisk att laga till. Bara att skiva och lägga ner alla ingredienser i en ugnssäker form och gratinera i ugn på 200 grader i ca 40 minuter.

Tyvärr så åt knappt någon maten. Mattias hade fått pizza på jobbet. Jag och barnen var iväg till en Statoil som invigde sin nya stora butik och där bjöd de vuxna på varma sandwichar, barn på korv och bröd. Chips och godis fick alla också. Så vi var mätta allihopa. Jag och Gustaf åt lite grann av fetakycklingen (den smakade riktigt mumsigt), Mattias smakade broccolin som vi hade till och Filippa åt inget alls. Så det blir många lådor med rester!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *