Röjar-Ralf med barnen

Idag tog jag och Mattias med barnen in till city. Vi började med en god lunch på Jensen Bofhus. Mycket god, prisvärd och barnvänlig restaurangkedja. Barnen och jag fortsatte sedan till Biograf Park där vi bjöds på exklusiv förhandsvisning av Disneyfilmen Röjar-Ralf inbjudna av Mgroup PR&Event. Mattias valde att ta en runda på stan istället.

Mgroup bjöd på Ramlösa och Festis samt godis från Haribo. Sedan gick vi in och njöt av en trevlig film i 3D.

Röjar-Ralf utspelar sig i videospelsvärlden och handlar om Röjar-Ralf som är videospelets skurk men helst av allt vill bevisa att han kan vara snäll. Filmen utspelar sig största delen av tiden i en godisvärld och det var tydligen väldigt roligt. Barnen var helt fascinerade av filmen och tyckte den var mycket, mycket bra. Själv är jag lite kluven. Den var ganska komplicerad och refererade många gånger till gamla spel som barnen inte hade någon som helst aning om (men de verkade inte besvärade över det). Den hade det typiska Disney-tänket att man ska vara snäll mot andra och med ett lyckligt slut och ja, ni vet. Filmen får en trea i alla fall. Alltid kul att gå på bio och hitta på saker med barnen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.