Semla från Tidningshuset by Pontus

Semla från Tidningshuset by Pontus

Semla från Tidningshuset by Pontus

Jag älskar verkligen semlor. Igår åt jag min tredje semla för i år. Det var en semla från Tidningshuset by Pontus. Jag är en stammis på deras bageri. Stort Älska på deras kardemummabullar.

Semlan råkade välta i bilen på väg hem så bilden gör INTE semlan rättvisa.

Semlan råkade välta i bilen på väg hem så bilden gör INTE semlan rättvisa.

Men igår åt jag alltså en semla och inte kardemummabulle (bulle blir det ikväll istället). Förväntningarna var höga då denna semla fick näst bäst i test hos Köket.se. Semlan gjorde mig inte besviken. Tvärtom! Trodde inte att jag gillade mandelmassa men jag kommer att få omvärdera detta från och med nu. Det här var garanterat den godaste semlan jag hittills! Riktigt snygg. Ignorera bilderna ovan, semlan välte i bilen på väg hem. Den innehöll en perfekt vispad grädde, fluffig välsmakande bulle med tydlig kardemummasmak och det allra bästa MANDELMASSAN (smak, crunch, mängd – perfektion). Säger bara, missa inte!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *