Squeezed Up

Squeezed Up Stureplan

Squeezed Up Stureplan

Ni som följer min blogg, Instagram och Facebook vet att jag är en riktig frukostmänniska. Just nu har jag haft en period då jag ätit mycket gröt toppad med frukt, bär och skummad mjölk. Till detta två smörgåsar med varierande pålägg. Trots att frukosten är dagens viktigaste måltid är det ändå den måltid som vi svenskar varierar minst. Men varför egentligen äta samma sak varje morgon när det finns massor av goda och nyttiga frukostalternativ. Idag var jag inbjuden att äta en riktig hälsofrukost på Squeezed Up Stureplan. Det ville jag inte missa!

Matmeny

Matmeny

Smoothiemany

Smoothiemany

Squeezed Up är en kedja som serverar bland annat smoothies, smoothiebowls, juicer, sallader, wraps, pokébowls,hotbowls, rawballs och shots. Färskpressade nyttigheter som passar bra efter träningen, till frukost, lunch, mellis eller närhelst man behöver en vitaminkick. De har något för alla – laktosfritt, vegetariskt och veganskt. Samtliga alternativ är tydligt markerade. De listar även kalorimängden i sina rätter för den som vill ha extra koll på vad som stoppas i magen (är personligen inte helt förtjust i detta då det lätt kan bli en fixering för många).

Juicer och shots

Juicer och shots

Smoothies i glas

Smoothies i glas

Smoothiebowls

Smoothiebowls

Yoghurt och chiapudding med blåbär och granola

Yoghurt och chiapudding med blåbär och granola

Smakprov på en av lunchsalladerna, här med falafel

Smakprov på en av lunchsalladerna, här med falafel

Jag ville äta allt :-)

Jag ville äta allt 🙂

Min favorit för dagen!

Min favorit för dagen!

En riktigt krämig och god yoghurt med blåbär och kokosgranola

En riktigt krämig och god yoghurt med blåbär och kokosgranola

Jag älskar frukost!

Jag älskar frukost!

Squeezed Up Stureplan ligger inhyst i SATS Stureplans lokaler men går självklart lika bra att besöka för den som inte tränar på SATS eller ska träna just då. Frukosten som stod framdukad för oss var helt fantastisk. Som färggranna konstverk! Vi bjöds på olika sorters smoothies och smoothiebowls, yoghurt med blåbär och granola, chiapudding med blåbär och granola, smakprov på en matig sallad med falafel, ingefärsshots, te och kaffe. Allt kändes verkligen nyttigt och fräscht. Det var verkligen supergott men måste jag utnämna en favorit var det en rosa smoothiebowl (Kiss on lips) med massor av god topping. Ingefärsshotten (Dragons Den) var det verkligen drag i. Den får ni inte INTE missa!

Squeezed Ups ägare Stefan Spångberg.med en av sina anställda

Squeezed Ups ägare Stefan Spångberg.med en av sina anställda

Squeezed Up Stureplans ägare heter Stefan Spångberg. En eldsjäl som verkligen bryr sig om vad han serverar sina gäster. Det ska vara gott, nyttigt och mättande och passa alla.

Stort tack till Alexander och Erwik Communication, Squeezed Up Stureplan samt självklart min goda vän Maria som följde med idag för en god och trevlig start på dagen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. alexander erwik skriver:

    Snygga bilder! Kul att ni kom idag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *