Skapa vackra och fantasifulla juldekorationer

Skapa vackra och fantasifulla juldekorationer

Skapa vackra och fantasifulla juldekorationer

Är det någon som har börjat ställa fram julsakerna? Julpynt har redan börjat säljas i affärerna… Själv är jag ganska blygsam när det kommer till att julpynta hemma. Jag går efter den svenska devisen lagom. Vi har en flyttkartong full med julpynt, både köpt och de alster barnen har gjort genom åren. Jag är inget pysselproffs men det är faktiskt enkelt att skapa vackra och fantasifulla juldekorationer själv. Mycket användbart material finns redan lättillgängligt i hemmet.

Dekorera med praliner

Dekorera med praliner

Många gillar att duka och dekorera med fina praliner till jul och nyår. Det har Ferrero, som står bakom godiset Ferrero Rocher och Raffaello tagit fasta på i sin julkampanj där de tipsar om olika pyssel och dekorationsidéer. Tänk vad mycket man kan göra med små medel! Brukar du göra ditt eget julpynt?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.