Nyplockade blåbär

Idag när jag kom hem från jobb och dagishämtning (Filippa är med mig på jobbet större delen av veckan då hennes skola är stängd) tog jag, min mamma och barnen en snabb tur till blåbärsskogen och plockade ihop ytterligare en burk blåbär. Ska jag vara ärlig är det i princip bara jag som plockar och lägger i burken. Filippa plockar på rätt bra men stoppar väl sedan hälften i munnen och hälften i burken. Gustaf äter upp de få han plockar, men tappar snabbt intresset och vill hellre hoppa, skutta, leta pinnar och gå på äventyr.

Blåbären serverade vi till kvällens middag som blev en höjdare! Nygräddade pannkakor med grädde, glass, Nutella, färska blåbär och blåbärssylt på förra årets hemplockade blåbär. Mums!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Anne skriver:

    Mm, låter supergott. Jag avskyr att plocka bär, men jag gillar ju att äta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *