Inspirationsfrukost med Leila Söderholm och Fredrik Paulun

Bra start på morgonen med Paulúns och Må Bra

Bra start på morgonen med Paulúns och Må Bra!

I veckan var jag inbjuden av tidningen Må Bra på en härlig och inspirerande frukost i hälsans tecken. På plats fanns härligt sprudlande energiknippet Leila Söderholm och hälsoprofilen Fredrik Paulún som höll en varsin presentation/föreläsning.

Superprodukter från Paulúns!

Superprodukter från Paulúns!

Nybakat surdegsbröd.

Nybakat surdegsbröd.

Goda och fräscha pålägg.

Goda och fräscha pålägg.

Supermüsli, Granola, färska bär och torkade bär, grekisk yoghurt och mandelmjölk.

Supermüsli, Granola, färska bär och torkade bär, grekisk yoghurt och mandelmjölk.

Vilken underbar frukost!

Vilken underbar frukost!

Grekisk yoghurt, mandelmjölk, granola och färska frukter - MUMS!

Grekisk yoghurt, mandelmjölk, granola och färska frukter – MUMS!

Självklart började vi med en av de mest fantastiska frukostarna jag ätit på bra länge! Tänk om man fick njuta av en sådan frukost varje morgon. Det fanns nybakat krispigt och gott surdegsbröd, smör, ost, skinka, mängder med grönsaker, ett stort utbud av Fredrik Paulúns olika frukostprodukter som Granola, Supermüsli, Ugnsrostad supermüsli, Superflingor special, färska jordgubbar, björnbär och blåbär, gojibär, grekisk yoghurt, mandelmjölk och mängder av Paulúns olika superjuicer och supersmoothies. Tror ni att jag åt och njöt – jajamensan! Fantastiskt gott och fräscht! Med så enkla medel som färska bär och frukter kan man verkligen ta frukosten till helt nya höjder! Gott och vackert!

Energiknippet Leila Söderholm.

Energiknippet Leila Söderholm.

Ta en stol - gör dips!

Ta en stol – gör dips!

Leila Söderholm är  MåBra:s träningsexpert, hon ger bra träningstips och skriver en mycket inspirerande blogg. Jag har haft förmånen att träffa Leila flera gånger förut och hon är verkligen en stor inspiration. Hon menar på att all träning räknas. Alla har vi tid. Hellre två minuter än inget alls. Passa på att göra benböj eller utfall varje gång du borstar tänderna. Gör tio armhävningar varje gång du går in i köket. Och så vidare. Träning behöver inte heller kosta skjortan. Med en handduk, en stol eller varför inte två plasttallrikar kommer du långt. Se till att få upp flåset! En kortlek har alla hemma och är ett perfekt träningsverktyg. Hitta på att spader står för upphopp, ruter för benböj etc, dra ett kort och får du ruter tio gör tio benböj. Så håller du på! Smidigt! När du är ute i en lekpark med barnen, kolla in klätterställnigen, bänkarna, gungorna etc. Du kan se träningsredskap i allt.

Kostexperten Fredrik Paulún med sin härliga inställning och attityd.

Kostexperten Fredrik Paulún med sin härliga inställning och attityd.

Fredrik Paulún pratade såklart mycket om vikten av att äta frukost och även om att äta bra generellt. Just frukostens vikt har jag skrivit om flera gånger tidigare. Jag älskar frukost och har verkligen inga problem att få i mig den (tvärtom) och varierar den gärna också! Det är viktigt att inte hoppa över några måltider. Det resulterar ofta i att man överäter senare under dagen eller att man tar sig den där kexchokladen som såg så lockande ut. Ät varierat av både kolhydrater, protein och fett – även till frukost. Det står man sig längre på. Ja, Fredrik hade oerhört mycket intressant att säga! Han är en riktig kunskapskälla och jag älskar hans böcker och filosofi.

Stort tack till Må Bra för en inspirerande och god morgon! Fler sådana!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *