Nu grönsaker det i dalens famn

Nu grönsaker det i dalens famn!

Nu grönsaker det i dalens famn!

Nu grönskar det i dalens famn, nu doftar äng och lid. Kom med, kom med på vandringsfärd i vårens glada tid! Jag älskar den här visan, jag tycker den är så fin. Det var förresten låten som min dotters klass sjöng på skolavslutningen i fredags (Gustafs klass sjöng Idas sommarvisa).

Grönsaksodlingen hemma på tomten.

Grönsaksodlingen hemma på tomten.

Det grönsaker för den delen här hemma också. I slutet på april, början på maj någon gång planterade jag ut olika fröer i en av våra pallkragar. Jag satte bland annat sallad, bladspenat, dill, rödbeta och squash. Nu har det verkligen börjat ta sig!

Vi hoppas på ett bra jordgubbsår!

Vi hoppas på ett bra jordgubbsår!

Det ser dessutom ut att bli ett riktigt bra jordgubbsår här hemma i år. Förra året blev det inte många jordgubbar men i år ser det ut att ha vuxit på bra och det är många jordgubbskart som har kommit.

Nu håller vi tummarna att alla rådjur, harar, kaniner, fåglar och andra skadedjur håller sig borta!!! Låt våra odlingar vara!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *