Skylanders bästa julklappen

Hur ska ni fira jul? Vi ska som vanligt fira jul med tjocka släkten i en stuga i fjällen. Det blir skidåkning på längden och tvären i veckan som kommer men självklart även god mat och umgänge. Som tur är brukar tomten hitta även till fjällstugan. Vi hoppas att alla varit snälla, ätit sin gröt och spenat och därmed får många härliga paket.

Skylanders bästa julklappen

Skylanders bästa julklappen

Till Filippa har tomten nyligen hittat och med hade han en mycket uppskattad iPhone 6. Till Gustaf hittade tomten (delvis) idag och paketen innehöll Skylanders som enligt Gustaf kan vara bästa julklappen. Med sig hade han hela åtta stycken Skylanders SuperChargers gubbar. Gissa om vi har en kille som är överlycklig!!! Han kommer garanterat sakna sitt PS4 som tyvärr inte får följa med till fjälls.

Åtta coola Skylanders-gubbar

Åtta coola Skylanders-gubbar

Gubbarna fungerar lika bra att leka med som att spela med

Gubbarna fungerar lika bra att leka med som att spela med

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Önskar mig en telefon jag också, så får se om tomten hittar hit eller fall jag får köpa mig en själv efter jul! Men vad mysigt att åka till fjällen, har längtat ett helt år efter skidor & nu när det väl är vinter så är jag gravid istället & får vänta till nästa år igen, för säkerhetsskull, vågar mig inte ut i backen med bebis i magen!

  2. Fröken M skriver:

    WOOW vilka julklappar ! Dom måste ha vart JÄTTE SNÄLLA !! 🙂
    Nu håller jag tummarna för att även mamman i familjen får något riktigt fint av tomten också…
    MÅNGA KRAMAR och GODJUL !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *