Smartsnacks

Vad är detta? Smartsnacks!

Vad är detta? Smartsnacks!

Nytt år, nya sundare vanor. Nytt år, nya produkter ute i butik. Hälsotrenden som råder är enormt framträdande på alla områden i samhället och givetvis hakar matproducenterna på genom att lansera nyttigare mat. Chipstillverkarna vill inte vara sämre. Linschipsen har redan gjort succé och nu breddas ytterligare segmentet med nyttiga snacks. Det är Gårdschips som gör sin största produktlansering på länge. Senast var det nya spännande och annorlunda dipper. Nu kommer det Gårdschips valt att kalla Smartsnacks.

Quinoa-snacks och Hummus-snacks.

Quinoa-snacks och Hummus-snacks.

De kallas Smartsnacks eftersom de innehåller mindre fett, är proteinrika, glutenfria och till och med 100% veganska. Först ut är Quinoasnacks och Hummussnacks. Quinoa har smak av jalapeno och creme fraiche. Hummus har smak av oregano, timjan och sumak. Inom kort kommer också nyheten Linssnacks med smak av parmesan att lanseras.

Hummus-snacks.

Hummus-snacks.

Quinoa-snacks.

Quinoa-snacks.

Jag som älskar linschipsen ser verkligen fram emot att få smaka på dessa till fredagsmyset imorgon. Det låter ju helt galet gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.