Lyxshake Päron

Igår var det åter dags att besöka Max Hamburgare Torsplan. Sist det begav sig presenterades nyheten Spicy Avocado. Igår var jag och familjen inbjudna till lanseringen av första nyheten för 2018. Den här gången stod inte hamburgaren i fokus även om försäljningssuccén Grand Deluxe Umami nu även kommer med en kycklingburgare. Sedan tidigare finns Umami med köttpuck och halloumi. I fokus stod istället fikat. Närmare bestämt en ny(gammal) smak på storsäljaren Max Lyxshake – Lyxshake Päron.

Dags för lanseringsevent på Max.

Dags för lanseringsevent på Max.

Ikväll stod Lyxshake Päron i fokus.

Ikväll stod Lyxshake Päron i fokus.

Men först lite mat i magen!

Men först lite mat i magen!

Max Lyxshakes är milkshakes som är gjorda på det traditionella viset. Handgjorda i restaurangen med mjukglass som vispas med mjölk och val av smak, toppad med vispgrädde. Päronsmaken var fantastiskt god och i kombination med den krämiga shaken blev det en riktig fullpoängare. Galet gott skulle jag vilja säga. Lite Piggelin-smak över det hela. Fräscht och somrigt! Nu längtar jag tills det blir mer värme och vår i luften. Då finns det risk att det slinker ner en och annan Lyxshake Päron.

Lyxshake Päron - en fullpoängare! LOVE IT!!!

Lyxshake Päron – en fullpoängare! LOVE IT!!!

Hoppas alla dessa är till mig!!!

Hoppas alla dessa är till mig!!!

Bra jobbat Max!

Kristoffer eller Marita, om ni läser detta. Jag glömde helt av att pröva nya Grand Deluxe Umami kyckling. Ni får gärna skicka kuponger på denna så att jag kan testa och recensera! Av ren vana valde jag min vanliga favorit BBQ Sandwich-meal…

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *