En riktig blender – Oster Versa

Äntligen har min Oster Versa kommit!Genom åren har jag haft ett flertal olika blenders/mixers hemma som inte har hållit måttet. De har varken varit särskilt kraftfulla eller effektiva. Men nu är det slut på det. I veckan fick jag nämligen hem en Oster Versa Performance Blender. Den är verkligen ett riktigt kraftpaket.

Dags att göra nyttiga smoothies till kvällsfikaOster är Amerikas största varumärke för blenders och nu kommer det till Sverige. Varumärket är mycket omtyckt och förknippas med kvalitet, lång livslängd och högt värde. Oster distribueras av företaget Acreto i Göteborg som också gjorde Crock-Pot slowcooker till det ledande varumärket bland slowcookers i Sverige.

Ner med allt i kannanJag har fått hem Oster Versa som är den största och starkaste modellen. Den kan mixa hela frukter, grönsaker eller vad man nu vill ha till hälsosamma smoothies och hälsodrinkar. Den starka 1400-wattsmotorn gör att allt får en perfekt konsistens och att näringsämnena extraheras optimalt. Andra egenskaper hos Oster Versa är bland annat:

– All Metal Drive-teknologi som innebär metall mot metall i drevpartiet från motor till knivar och som är känd för en mycket hög användbarhet
– Motorstyrka 1400 Watt
– Tre program, pulsläge och variabel hastighet
– 1.9L BPA-fri, smak- och smutsavstötande kanna av Tritan
– Tvådelat tätt lock med påfyllnadsdel
– 6 rostfria knivar som roterar upp till 400 km/h
– Kan köras med kontinuerlig belastning i 10 minuter (mot ca 1 minut för vanliga blenders)
– Tar liten plats då basenheten bara är ca 20×23 cm
– Inkluderar press-stav, kokbok och hälsokokbok

Hälsosmoothie på GDen här blendern fungerar utmärkt för allt från smoothies, glass, milkshake, olika röror och dippar, varma soppor, krossat is, hemgjort mjöl till hemgjord nötmjölk. Den är oerhört enkel att använda och lätt att hålla ren. Den diskar sig själv med varmvatten och två droppar diskmedel. Den enda nackdelen jag kan komma på är att den låter väldigt högt när man mixar, men å andra sidan är den så kraftfull att man inte behöver köra maskinen så länge.

Än så länge har vi bara testat att göra olika smoothies i Versan. Enkelt, effektivt och fantastiskt gott! Nu blir det åka av!!!

Läs mer på Acreto.se.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. mars 18, 2015

    […] Den kallas bland annat för stor och stark, ett fartmonster i köket, amerikansk superblender, en riktig blender, ett riktigt kraftpaket, en kompis i köket, en fantastisk blender. Oster är Amerikas största […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *