Sugen på film?

Visst finns det många bra filmer att se just nu, både på bio och dvd/blu-ray/vod?! Bara för att nämna några kan jag bland annat rekommendera Zero dark thirty, The call med Halle Berry och Timothy Greens märkliga liv.

Blir det dåligt väder eller kanske är du lite bakis eller bara behöver roa dig själv eller barnen under midsommarhelgen passa på att se några filmer. Film2Home som erbjuder de senaste filmerna först och har Sveriges bästa streamingkvalitet har en kampanj hela midsommarhelgen då man får hyra filmer för bara 1 kr st. Riktigt bra!

Har du ännu inte testat att hyra på nätet förut så se till att ta chansen nu till det låga priset. Det är verkligen smidigt och bekvämt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *