SPR Womens Only Bootcamp

SPR Womens Only Bootcamp
SPR Womens Only Bootcamp

Ni som följer mig på Instagram har sett att jag signat upp mig på ett fyra veckors ”bootcamp”, SPR Womens Only Bootcamp powered by Röhnish. Fyra veckors träning som ska stärka kropp och knopp. Träningen sker på SPR Athlete Factory på söder i Stockholm. Vi är en mindre grupp, enbart kvinnor, coachas av tränaren Louise Sondlo Zapata som till sin hjälp har mood manager Karin ”Kakan” Hermansson. SPR womens only bootcamp samarbetspartner Röhnisch har försett oss med en uppsättning riktigt snygga träningskläder.

Vår tränare Louise Sondlo Zapata.
Vår tränare Louise Sondlo Zapata.
Mood manager Kakan Hermansson.
Mood manager Kakan Hermansson.

I träningen utgår vi från våra egna förutsättningar då gruppen består av både nybörjare och mer erfarna. Det är funktionell träning och vi tränar både med vår egen kroppsvikt och med vikter/redskap. Fyra veckor, tre klasser på plats plus ett filmat stretch-/meditationspass i veckan. Vi bjuds på energidryck före och efter passet och även en lätt frukost-to-go efter att passet är slut.

Här gör vi en stege med löpintervaller och upphopp.
Här gör vi en stege med löpintervaller och upphopp.

Är inne på första veckan och har hittills bara hunnit med två klasser. Det har blivit gott och blandat. Lite styrka, lite kondition och lite rörlighet. Kul att testa något nytt, kul att träna på ett nytt ställe, kul att träna med andra. Ska bli spännande att se vad träningen kommer att bestå av framöver vad denna träning gett mig när de fyra veckorna är över.

Frukost och mingel efter passet är lika viktigt som träningen!
Frukost och mingel efter passet är lika viktigt som träningen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *