Vitaminberikat te

Vitaminberikat te
Vitaminberikat te

Jag är ingen kaffedrickare, dricker bara te (ja, varm choklad och andra såna där goda ”barnsliga” drycker). Dricker faktiskt te, varmt te, oavsett om det är varmt eller kallt ute. Men ett gott iste är inte så pjåkigt det heller. Har precis testat (pressutskick, ej betalt samarbete) Friggs nyhet vitaminberikat te som serveras kallt och kommer i tre olika smaker.

Cold brew tea
Cold brew tea

Det är alltså vitaminberikade teer som bryggs i kallt vatten (Cold Brew Teas). Ska med andra ord fungera både som något slags kosttillskott och som törstsläckare under träningspass eller varma dagar.

Cold Brew Tea Immune är ett grönt te med smak av apelsin & ingefära och är berikad med vitamin C och zink. Cold Brew Tea Refresh är ett örtte med smak av gurka och mynta, berikad med vitamin C, biotin och zink. Cold Brew Tea Balance är ett grönt te med smak av fläder och hallon som är berikat med biotin, selen och zink.

Gott, kallt och fräscht!
Gott, kallt och fräscht!

Tycker generellt att min kost ger mig de vitaminer och mineraler jag behöver (tillför zink, magnesium, omega 3 och kalcium) men lite extra av de som finns i dessa teer kan i alla fall inte skada (?!). Jag gillar smaksatt vatten så därför ger jag dessa tesorter tummen upp!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *