Star Wars Kids Brush

Star Wars Kids Brush

Star Wars Kids Brush

Att ta hand om sig själv, sin kropp och hälsa är något både jag och min man tycker är viktigt. Tandhälsan är en väldigt viktig del. Att borsta tänderna två gånger om dagen är en självklarhet. Vi använder eltandborste från Oral-B hela familjen. En eltandborste tar bort mer plack än en vanlig, manuell tandborste. För att få barnen att borsta tänderna har vi tidigare haft eltandborsten från Oral-B med motiv från filmen Frost. Nu har vi eltandborste med Star Wars motiv istället.

Precis som med Frost-tandborsten kan man koppla denna till appen Oral-Bs Disney Magic Timer App. Appen ska hjälpa till att underhålla barnen under de två minuter som tandborstningen pågår. Tanken är att det ska det bli roligare för barnen att borsta tänderna och på så sätt lägga grunden för bra tandborstvanor.

Mina barn som är 9 och 12 år har redan fått in vanan att borsta tänderna och behöver varken motiv på tandborsten eller en underhållande app. De ville hellre fortsätta använda sin ”vanliga” vuxenvariant på eltandborste. Tandborsten och appen är verkligen söt och jag tror de kan vara till stor hjälp för familjer där barnen behöver motivation till att borsta tänderna.

Har du något knep för att få dina barn att borsta tänderna?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *