Listerine Advanced White

En frisk och fräsch mun betyder mycket för välbefinnande och livskvalitet. Välskötta tänder har idag tyvärr blivit en klassfråga. Många människor i dagens samhälle inte har råd att gå till tandläkaren fast de verkligen skulle behöva. Att ha ett fräscht vitt leende är viktigt för de flesta. Var fjärde person är dock missnöjd med färgen på sina tänder och var tredje uppger att de skulle vilja göra något åt det. Många tycker till och med att missfärgade tänder är ett större problem än att få hål i tänderna. Tandblekning och whitening-produkter har slagit igenom stort och det finns en uppsjö olika varianter på marknaden. Nu kommer ytterligare en produkt. Det är en munskölj med whitening-effekt, Listerine Advanced White. Jag tipsar om den eftersom jag gillar produkter som med en liten penning kan göra stora nytta för det egna välmåendet.

Listerine Advanced White

Listerine Advanced White

Listerine Advanced White ska både förebygga och ta bort missfärgningar. Enligt pressmeddelandet visar en klinisk studie att Listerine Advanced White reducerar missfärgning med upp till en fjärdedel på 14 dagar. Huruvida den verkligen fungerar eller inte låter jag vara osagt. Jag är ganska nöjd med färgen på mina tänder. För mig är det viktigt att borsta tänderna två gånger om dagen och komplettera med plackers eller tandtråd, men det är helt klart värt att pröva det nya munsköljet. Den har en genomskinlig färg och gav en frisk och fräsch smak i munnen.

Att le kan påverka både ditt eget liv och andra runt omkring dig. Ofta på små men ändå meningsfulla sätt genom att förbättra både humör och välbefinnande. Se därför till att le mycket nu i höst!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *