Sveriges godaste julskinkmacka, bidrag 1

I år kom julen tidigt. Ett paket Nyhléns Hugosons julskinka (utnämnd till Sveriges godaste julskinka) kom hem till oss med bud i måndags. Jag har nämligen blivit utvald till att skapa Sveriges kanske godaste julskinkmacka. Den enda givna ingrediensen är Nyhléns Hugosons julskinka. De andra ingredienserna väljer jag själv.

Två mackor har jag skapat. Här kommer bidrag nummer 1.

All in

Vörtbröd
Bregott
Tunt lager majonäs
Rödbetssallad
Skivade köttbullar (helst av älgfärs)
Tunna skivor julskinka
Hovmästarsås
Ketchup
Äppelmos

Av de tre sista ingredienserna ska det bara vara lite av varje!

Skapare av denna underbara macka som jag valt att kalla All in är min kära kollega Emelie. Vi jobbar inom casino-branschen och själva namnet på mackan har därmed dubbel betydelse (en smörgås med allt det gottaste på julbordet, samt en pokerterm där man i ett spel lägger in alla sina pengar man har på bordet). Bakgrunden till mackan är den att varför ska man välja av allt det goda som finns på julbordet när man kan få det bästa av allt på en gång?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *