Tänk om man hade turen…

På Blog Jam Session jag var på i lördags fanns bilmärket Mitsubishi på plats och visade upp en superläcker elbil. Tänk om man hade en sån! Själva har vi gått från en bensinslukande Cadillac till en dieseldriven Volkswagen, så visst kör vi idag mer miljömedvetet men hur bra för miljön skulle det inte vara att köra en elbil?! Tyst och riktigt fin var den också. Mitsubishi presenterade samtidigt en kul tävling där vi som var på eventet kan vinna att köra en elbil som är uppstrajpad med ens bloggnamn på i en vecka under våren/sommaren. Tänk om just jag har turen med mig – får hålla tummarna!

Mitsubishi har förresten en egen blogg där flera olika spännande personer skriver. En av dessa är Morgan Alling. Du har väl läst hans gripande roman Kriget är slut som handlar om Morgans tuffa barndom? Om inte, läs den! En stark och gripande roman. Boken verkar dessutom sälja som smör och det med rätta!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *