TÄVLING – Vinn 795 Tunna Skivor

Hej då odiskade osthyvlar och ost med skidbacke

Hej då odiskade osthyvlar och ost med skidbacke

Visst kan man ibland störa sig på småsaker, det är mänskligt. En av de bagateller jag stör mig på är att det ofta bildas skidbacke när övriga familjen skär ost. Jag får alltid försöka hyvla längst bak på osten till mina ostmackor för att komma till rätta med detta. Inte nog med skidbacken, osthyveln lämnas dessutom framme odiskad. Gissa vem som måste stoppa in i diskmaskin?! Grrr… Som ett led för att komma till rätta med detta testade jag tidigare färdigskivade ostar i extra tunna skivor från Valio. Milda, goda ostar som passar hela familjen. Den största fördelen är som sagt att de är färdigskivade, bara att ta en skiva och lägga på smörgåsen. Ingen disk, ingen skidbacke. Förpackningen är återförslutningsbar så att osten håller sig fräsch längre.

Färdigskivade ostar i extra tunna skivor från Valio

Färdigskivade ostar i extra tunna skivor från Valio

Vill du också njuta ett helt år av den goda smarta osten? Nu finns det en kul tävling på Valios hemsida där man kan vinna 795 Tunna Skivor, dvs en årsförbrukning. Det vore verkligen helt perfekt! Bara att kika in på valio.se/tunna-skivor så kommer du till tävlingen. Du kommer att se en bild på en ostskiva som roterar. Det gäller att ta en skärmdump när ostskivan är som tunnast. Vem har bäst timing? Skicka sedan in bilden till tunnaskivor@valio.fi med ditt namn, adress, telefonnummer, ålder och en kort motivering om varför just du ska vinna. De 100 första varje dag vinner ett smakprov. Tävlingen pågår 11-17/7. Lycka till!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.