God lördagsmiddag

Till middag ikväll blev det klassisk, elegantare helgmat. Jag gjorde ugnsbakad kalkonfilé fylld med stiltonost och soltorkade tomater och till det duchessepotatis och grönsaker (stekt vitkål och morotsstavar). Verkligen jättegott! Om någon undrar hur jag tillagade kalkonfilén så tog jag helt enkelt en kalkonfilé, gjorde skåror där jag la en skiva stiltonost och några hackade soltorkade tomater, salt och peppar ovanpå filén. Ner med härligheten i en ugnssäker form. Duchessepotatisen la jag runt om filén och sedan in med hela formen i ugnen på 225 grader i ca 30-35 minuter. Klart att äta!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *