Matlagning som intresse

Jag är mycket intresserad av kost, hälsa, träning och välmående. Det är självklart därför min blogg har den inriktning den har. Att planera vad vi ska äta, laga mat och baka tycker jag är jätteskoj. Jag står gärna i köket och fixar och donar. Diska och plocka bort är självklart inte lika kul. Diskmaskin är därför ett måste hos mig! Laga mat tillsammans med de övriga familjemedlemmarna är också kul. Att sätta sig vid ett dukat bord hemma är egentligen inte heller fy skam.

Självklart vill även Mattias laga maten ibland. Grilla är det alltid han som gör. Igår grillade han kyckling medan jag fixade ugnsbakade potatisklyftor och grönsakerna.

Ikväll var det Mattias som stod för kvällens middag. Det blev köttfärssås och spaghetti. Det är han kung på. Köttfärssås a la Mattias, spaghetti och grönsaker. Mycket gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *