Te-test

Teprovning pågår

För ett tag sedan fick jag hem fem olika provpåsar av te från webbutiken Tefrossa. Jag hade bara valt gröna och vita teer i fruktiga smaker då det är vad jag gillar mest.

Nu har jag smakat samtliga. Fantastiska teer av hög kvalitet och med mycket arom. Vissa av teerna innehöll fina bitar av torkad frukt. Jag har svårt att välja ut någon favorit, jag gillade alla på sitt eget sätt. Milda och samtidigt smakrika teer som både smakade och såg goda ut, men framför allt gjorde de gott i kropp och knopp! Jag älskar min testund som ofta förgylls av något gott till.

Green Heights

Love never dies

Gift of the gods

Persika & Passionsfrukt

Mangobelle

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Scottish Moments skriver:

    Vad roligt att hitta hit! Detta verkar vara en blogg i min smak! Och att du också är tefantast!!
    Jag har en giveaway i bloggen just nu där jag ger bort skotskt ljungte! Kika gärna in och delta!
    Hälsnigar från Skottland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *