Tidigt ute eller lite crazy?

Julskyltningen och försäljningen av julsaker har redan kommit igång ute i affärerna. Glögg har börjat säljas på Systembolaget, mataffärerna har börjat med julmust och pepparkakor. Häromdagen såg jag också de första lussekatterna till försäljning. Jag har fått hem julskinka och har redan gjort årets första skinkmackor. Det känns lite väl tidigt att julen drar igång redan i början på oktober, tycker ni inte?

Efter jobbet idag ställde jag och Filippa oss och bakade lussebullar! Jag verkar dras med i julhetsen… Men jag älskar saffran och finns det något godare än kombinationen vetebullar, saffran, mandelmassa och russin?! Självklart provsmakade vi våra nybakta bullar hela familjen. En ljummen bulle och ett glas mjölk – ååååh vad juligt (ljuvligt 🙂 ) och underbart gott det var!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Birgit skriver:

    Jag håller ut ett tag till. Lussebullar får det bli i slutet av november, men jag håller med, det är vansinnigt gott! Ha en bra dag=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *