Tigerbalsam Neck & shoulders

Tigerbalsam Neck & shoulders

Tigerbalsam Neck & shoulders

Tigerbalsam känner nog de flesta till. I alla fall till namnet. Tigerbalsam är en kräm som många som tränar alltid har nära till hands. Det som inte många vet är att den finns i flera olika varianter med olika funktioner. Röd, Vit, Soft och Plåster. Tigerbalsam ökar blodflödet lokalt, lindrar ledvärk och muskelvärk, lindrar förkylningssymptom, lindrar besvär av insektsbett, lindrar spänningshuvudvärk (Tigerbalsam Vit) och ger en värmande effekt. Tiger Balsam har sålts i över 100 år. Receptet härstammar från uråldriga asiatiska läkemedelskonster och produkterna innehåller naturliga oljor och ingredienser.

Perfekt att ha ståendes framför datorn på kontoret för snabb lindring efter många timmar framför en skärm.

Perfekt att ha ståendes framför datorn på kontoret för snabb lindring efter många timmar framför en skärm.

Nu lanseras en ny produkt, Tigerbalsam Neck & shoulders. Det är en kräm för områden kring nacke och skuldror som ger snabb lindring av nack- och axelvärk som orsakas av stress och spänning. Perfekt för oss kontorsråttor som sitter vid skrivbordet hela dagarna. Fungerar bäst för nack- och axelvärk och mindre skador som tex stukningar.

Vit Tigerbalsam inköpt i Thailand och den nya Neck & Shoulder.

Vit Tigerbalsam inköpt i Thailand och den nya Neck & Shoulder.

Jag har testat denna produkt och har bara gott att säga. Enkel att dosera och använda, kladdar inte ner kläderna, ger en frisk doft av menthol och ger snabbt en kylande och lindrande effekt som sitter i längre än många andra liknande produkter som jag har testat. En ny favoritprodukt helt enkelt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *