Torsdagskött

Dagens middag var riktigt god och hade lite fredagsfeeling över sig. Det blev stekt kravmärkt entrecote med en fräsch sallad bestående av bladspenat, körsbärstomater, avokado, broccoli, bönmix (gröna ärtor, sockerärtor, kidneybönor) och rödlök. Till hade vi bearnaisesås, gräddfil och tacosås. Filippa åt hos en kompis och till Gustaf hade vi stekt upp blodpudding, men han ville varken ha kött, blodpudding eller sallad. Bara lite lingonsylt…

Kött på en torsdag är vardagslyx man borde unna sig oftare! Många gånger är en köttbit inte särskilt mycket dyrare än till exempel köttfärs eller fläskfilé.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Jenny skriver:

    Gott det ser ut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *