Test av kompressionsstrumpor

Jag hade på mig mina nya CEP-sockor (kompressionsstrumpor för löpning) när jag tog en joggingtur på 40 minuter tidigt i morse.

De satt bra, spände åt lite runt vaden/benet precis som de ska göra. De värmde gott också då jag glömt lägga fram mitt underställ och inte ville gå in och riskera att väcka den övriga sovande familjen.

Däremot kände jag ingen skillnad i benen när jag sprang mot att springa med vanliga strumpor. Inte heller har jag känt någon skillnad efteråt. Men de lämpar sig säkert bättre för längre joggingturer eller då man tar i mer än jag gjorde idag. Det var ett tag sen jag sprang så jag tog det ganska lugnt. Kommer att fortsätta använda dom och förhoppningsvis kommer jag märka effekter på längre sikt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *