Träningsuppdatering

Oj, jag har helt glömt att skriva om min träning. Visserligen har träningen nästan sett ut som vanligt, dvs 50 min morgonjogg i söndags och 40 min morgonjogg i morse. Jag är så fruktansvärt trött på snön och kylan och längtar enormt mycket att få gå ut och springa i sol och värme. Det är bara att stå ut ett par månader till. Nu väntas ju ännu mer snö och kyla till veckan…

I söndags när vi var ute och lekte, mötte vi flera längdskidåkare vid skogen som ligger bara 2 min från vårt hus. En av dom berättade för oss att det finns längdspår där och att de är ganska bra. Visserligen vet jag inte om det finns belysning så det blir ingen kvällsåkning, men det blir perfekt att testa i helgen. Tänk, längdspår precis runt knuten. Vilken lyx!!!

I måndags böt jag ut det sedvanliga SatsPowerStep-passet mot 45 min spinning på Sats. Herregud, det var en nära-döden-upplevelse. Nu har jag inte kört spinning på ett tag och de spinningpass jag körde innan jul var på 25 min. Instruktören var hur bra som helst och passet var jättebra upplagt (det var ett intervall-pass) och kul men GRYMT jobbigt. Jag ville kliva av cykeln flera gånger och bara lägga mig och inte göra något mer, men instruktören peppade på och jag körde på. Jag var helt slut efteråt och hela eftermiddagen och kvällen också. Joggingen imorse blev därför väldigt lugn då det fortfarande kändes att kroppen var trött. Nu är jag inte hemma nästa måndag (jag, barnen och barnens mormor ska på en 24-h kryssning med Cinderella – dagis har stängt på måndag och då tänkte jag vi kunde hitta på något skoj tillsammans) men det här passet kommer jag definitivt köra igen! Som jag säger till barnen, ”jobbigt är bra”!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *