Barnkalas för barn med spring i benen

Barnkalas för barn med spring i benen

Barnkalas för barn med spring i benen

I Kalhäll norr om Stockholm ligger en träningsanläggning som heter Extremfabriken. Här finns allt från Sveriges längsta sammanhängande inomhushinderbana, funktionell träning, crosstraining och kampsport. Mattias tränar där då och då och ibland har även Gustaf och Filippa följt med. Ägarna till Extremfabriken har speciella öppettider då barn är välkomna. De vill ha barn i sin fabrik, många glada barn! De har också barnkalas för barn med spring i benen. Tiderna som gäller för barn och barnkalas är söndagar 10-13.

Gustaf tar sats för att komma upp i handtagen

Gustaf tar sats för att komma upp i handtagen

Gustaf är en kille med mycket myror i rumpan. Han sitter inte stilla många minuter. För oss var det självklart att ha hans 9-års kalas i Extremfabriken. Han fick bjuda in sina bästa kompisar och vi hade två riktigt roliga timmar tillsammans. Mycket rörelse, skratt, korv, bullar och kakor, dricka och presenter. Även vi vuxna (läs: jag och Mattias) hade riktigt roligt! Dels hjälpte vi såklart barnen, dels testade vi själva på de olika hindren som finns. Jag lyfte traktordäck, klättrade upp för väggen (lilla väggen klarade jag galant), tog mig upp för irländska bordet (ja, med lite hjälp så gick det), hoppade, studsade, gick armgång etc. Kul och utmanande!

Uppe på toppen utan att använda repet

Uppe på toppen utan att använda repet

Hjälp, läskigt att hoppa ner!

Hjälp, läskigt att hoppa ner!

Glad och lycklig av att ha klarat väggen!

Glad och lycklig av att ha klarat väggen!

Jag kan starkt rekommendera ett besök på Extremfabriken. Med eller utan barn. Varför inte boka in nästa barnkalas där? Det är nytt, fräscht och annorlunda vilket garanterat kommer att uppskattas!

 

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Terese Alvén skriver:

    Åh vilket roligt ställe! Vet du hur gamla barnen måste vara? Kanske lite för små barn att fira Charles när han fyller sex år där …

  2. Jessica Sundberg skriver:

    De har faktiskt inte någon nedre åldersgräns. Ägaren och eldsjälen Pelle berättade för mig att det en gång var så små barn som 3-4 år… Men från 6 år skulle det absolut funka. Barn är bra på att anpassa sig och hitta på egna lösningar och lekar. Jag skulle dock rekommendera att ni först åker dit, kollar och leker/tränar med Charles innan ni bokar in något. Mattias (och jag någon gång) har varit där med Gus och Filippa flera gånger och vi insåg snabbt att det här är perfekta stället för Gus kalas. Allt är också så enkelt och okonstlat. Lite korv och dricka ingår (se till att även ta med tomma vattenflaskor) och vi hade med bullar och kakor och godispåse men barnen brydde sig inte så mkt om fikat. De ville bara leka och var alldeles slut när tiden var slut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *