Trevligt julpaket

Så har första julmaten för 2010 landat hemma hos mig. Idag fick jag ett bud från ICA med några smakprover från deras egna julsortiment. Nu blir det att tjuvstarta julen med glögg (fast där har jag ju redan varit och nallat från förra årets överblivna flaskor), mandlar&russin, pepparkakor, julmust, pepparkaksfil och julskinka. Julskinka ser jag mest fram emot. Jag har inget alls emot en skinkstut till helgen (skinkstut=tunnbröd, smör, julskinka, senap och äppelmos). Det ska bli riktigt gott faktiskt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. JoHo skriver:

    Oj! Du är verkligen julfrälst 🙂 Gott med glögg… mmm! men njae, jag väntar nog lite med skinka och senap :p

  1. oktober 31, 2010

    […] på årets första julskinka i form av goda skinkstutar på lördagsmorgonen. Jag hade fått hem en färdigkokt julskinka från ICAs egna sortiment och den skulle bara griljeras och in i ugn en kvart. Julskinkan var perfekt! Den bästa […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *