Makens favoritmiddag

Lax och ugnsbakade grönsaker - Bekvämt med allt på en och samma plåt.

Lax och ugnsbakade grönsaker – Bekvämt med allt på en och samma plåt.

Får Mattias välja middagsmat helt fritt faller valet ofta på lax och ugnsbakade grönsaker, gärna övervägande mängd sötpotatis. Laxen ska helst ugnsbakas och inte toppas med massa nötter, pesto, ost eller liknande (topping på lax är annars något som jag själv är väldigt förtjust i). Han tycker den är bäst som den är med bara lite dill, salt och peppar och citron.

Mat när maken får välja!

Mat när maken får välja!

Självklart står denna mat på bordet – jag gillar att ha belåtna middagsgäster. Lax, ugnsbakade grönsaker, färska grönsaker, keso och sweet chili-sås – en riktig toppenmiddag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *