Underbara Thailand!

Äntligen dags för semester! Jag, Mattias och barnen kommer i 3 veckor befinna oss i värmen i Thailand. Vi har för tredje gången i rad styrt kosan till paradisön Koh Chang. Här ska vi framför allt umgås, bada, sola, leka, äta gott och bara vara!

20131027-205915.jpg

Vi har nu varit mer eller mindre vakna i ett dygn. Resan ner tog 9,5 h och minibussen till ön 5 timmar. Första staden/byn vi är i är Kai Bae och lyxhotellet vi bor på heter The Chill. Vi bor i en svit med splash pool access, dvs poolen är direkt utanför altandörren och stranden precis vid slutet av poolen som är en infinity pool. Det är tryckande värme, ca 35 grader, klarblå himmel, kristallklart vatten och kritvita stränder. Det första vi gjorde var såklart att slänga oss i poolen och sedan ta ett dopp i havet. I övrigt har vi ätit och druckit gott, bokat spabehandlingar till imorgon köpt diverse badleksaker. Nu väntar en god natts sömn följt av resans första frukost och sedan bara en lugn dag på hotellet med alla dess faciliteter. Livet leker!

20131027-205924.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *