Plaskis och stallet

Idag har jag och barnen njutit av solen och värmen på lite olika ställen. På förmiddagen var vi vid en plaskdamm/lekplats som ligger ganska nära oss. Barnen badade utan problem i det iskalla plaskisvattnet. Själv ville jag knappt sticka ner tårna!

Efter gott fika bestående av smörgås och risifrutti övergav barnen vattnet och kände sig sugna på lek på lekplatsen. De klättrade i spindelnätet och gungade på gungorna.

När klockan närmade sig lunchtid ville de inte alls gå hem. Men god lunch (rester från igår, dvs köttfärslimpa med potatis och sås) lockade hem dom samt löfte om en cykeltur till stallet (Gustafs val) och fika på Ikea (Filippas val) fick jag tillslut hem dom. Efter lunch gav vi således oss av igen. Nere vid stallet tittade vi länge och väl på alla hästar och barnen matade dom med hö och gräs. Sedan cyklade vi vidare till Ikea där jag och Filippa köpte en varsin mjukglass (hur kan de ta bara 5 kr per glass??? De är ganska stora och hur goda som helst) och Gustaf köpte sig en godispåse. Jag har som regel att man får välja det man helst vill ha, bara det kostar max 5 kr och på Ikea kostar mycket gott bara 5 kr så det passar allas smaker!

I morgon ska vi åka till Ikea igen. Då ska jag och barnen luncha med min mamma. Billigt och gott är Ikeas filosofi, passar mig som hand i handsken!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *