Värmebölja

Värmebölja
Värmebölja
Hej från Ryssgraven.
Hej från Ryssgraven.

Det kan inte undgå någon att det råder värmebölja, åtminstone i södra Sverige (i Östersund, där mina svärföräldrar bor har det varit typ 9 grader och regn, oh my). Sol, 30 grader och tryckande hetta. I like! Min make och barn, not so much. Hemma går air-condition och fläktar på högvarv men man kan ju inte bara sitta inne. Vi är ju priviligierade och har vår båt att åka ut med. På sjön brukar det fläkta bra. I helgen tog vi båten till ryssgraven där vi låg över dagen. På kvällen åkte vi tillbaka till marinan där vi stannade över natten och till förmiddagen därpå.

Hej från Ryssgraven.
Hej från Ryssgraven.
Det går bra att hänga inne i skuggan också!
Det går bra att hänga inne i skuggan också!
Vätskepaus.
Vätskepaus.

Det är nästan så jag vill nypa mig i armen när vi är ute med båten. Det är så himla idylliskt. Vi solar (läs: jag, de andra sitter inne i skuggan), badar, läser, SUPar, fiskar, dricker och äter gott och är sams allihopa (bara det liksom). Harmoni och lycka är två ord som beskriver det hela rätt bra. 21 grader i vattnet (med reservation för att vår mätare bara ligger ca 5 cm under vattenytan) gjorde att det blev många dopp. Nu är sommaren verkligen här! Hoppas det här vädret håller i sig för lång tid framöver!

Vi äter och dricker gott!
Vi äter och dricker gott!
Trevlig grillutsikt!
Trevlig grillutsikt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *