Ytterligare en favorit

Ytterligare en favorit

Ytterligare en favorit

Jag berättade häromveckan om ett av mina absoluta favoritrecept jag ständigt återkommer till vad gäller bakning. Jag har ytterligare en favorit jag bakar om och om igen. Det är mina underbara och nyttiga glutenfria muffins utan tillsatt socker. Min absoluta mellanmålsfavorit som fungerar lika bra som del av en frukost eller fika. Både jag och Mattias har med en varsin till jobbet. Jag har ofta med två då jag verkligen älskar dom!

Bakar dessa om och om igen!

Bakar dessa om och om igen!

Tycker verkligen ni ska göra en omgång för att själva avgöra muffinsens storhet!

Glutenfria muffins utan tillsatt socker

Glutenfria muffins utan tillsatt socker

Glutenfria muffins utan tillsatt socker, 12 små eller 6 stora

3 mogna bananer
4 ägg
2 dl riven kokos
2 1/2 dl kokosmjöl, mandelmjöl eller bovetemjöl
2 msk bakpulver
8 färska urkärnade dadlar
3 msk kokosolja
1 tsk vaniljpulver

Sätt ugnen på 200 grader. Mixa banan och dadlar, gärna i kraftfull mixer eller med mixer stav. Tillsätt resten av ingredienserna. Häll smeten i muffinsformar. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15-20 minuter.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *