Ytterligare en favorit
Jag berättade häromveckan om ett av mina absoluta favoritrecept jag ständigt återkommer till vad gäller bakning. Jag har ytterligare en favorit jag bakar om och om igen. Det är mina underbara och nyttiga glutenfria muffins utan tillsatt socker. Min absoluta mellanmålsfavorit som fungerar lika bra som del av en frukost eller fika. Både jag och Mattias har med en varsin till jobbet. Jag har ofta med två då jag verkligen älskar dom!
Tycker verkligen ni ska göra en omgång för att själva avgöra muffinsens storhet!
Glutenfria muffins utan tillsatt socker, 12 små eller 6 stora
3 mogna bananer
4 ägg
2 dl riven kokos
2 1/2 dl kokosmjöl, mandelmjöl eller bovetemjöl
2 msk bakpulver
8 färska urkärnade dadlar
3 msk kokosolja
1 tsk vaniljpulver
Sätt ugnen på 200 grader. Mixa banan och dadlar, gärna i kraftfull mixer eller med mixer stav. Tillsätt resten av ingredienserna. Häll smeten i muffinsformar. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15-20 minuter.
Senaste kommentarer