Växtbaserad dryck

Ni som följt min blogg ett tag vet att jag är mycket förtjust i sojamjölk. Den är söt och har en god smak som passar fantastiskt gott till havregrynsgröt eller i en chai latte. Sojamjölken jag tycker är godast är den från Alpro. Alpro har ett brett utbud av växtbaserade drycker och yoghurtar. Nu lanserar de tre nyheter inom det växtbaserade dryckessortimentet.

Alpro satsar dels på två osötade drycker, en mandeldryck, Alpro Mandeldryck Osötad, och en sojadryck, Alpro EKO Sojadryck Osötad. Marknaden har helt enkelt efterfrågat fler osötade produkter och nu har företaget svarat på den efterfrågan. Helt nytt är lanserandet av Alpro Hasselnötsdryck. Nu breddas därmed det växtbaserade Alpro-sortimentet ytterligare från soja som bas.

Alla produkter är 100 % växtbaserade och därmed naturligt laktosfria.

Jag tycker samtliga tre nyheter låter mycket spännande. De finns i butik från den här veckan och jag kommer självklart att köpa hem produkterna och recensera.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *