En lugn och skön start på dagen

En lugn och skön start på dagen

En lugn och skön start på dagen

Jag älskar helger av flera anledningar. Dels är man ledig och egentligen kan göra precis vad man vill. Dels får man (oftast) en lugn och skön start på dagen. Jag älskar frukost och att i lugn och ro få avnjuta dagens första mål är guld värt i dagens stressiga samhälle. En klassisk frukost hemma hos mig består av limpsmörgåsar med olika pålägg. Trist men kan på ett enkelt sätt göras både roligt, lyxigt och gott.

Nick's chocodrink

Nick’s chocodrink

Min frukost idag blev två limpsmörgåsar. En med smör och kalkon, en med smör och långlagrad Grevéost. Sedan ett kanelknäcke med smör samt en kopp te. För att liva upp det hela toppade jag ena smörgåsen med gurka, knäcket med skivade jordgubbar och även några jordgubbar precis som de är. Genast blev frukosten så mycket roligare och godare. Som dessert avslutade jag med ett glas skummad Nick’s chocodrink. Frukostlyx i all sin enkelhet!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *