Sommargäst på tillfälligt besök

I veckan fick jag hem ett stort paket med goda brödnyheter från Pågen. Jag har redan testat Giffel-nyheten Gifflar med dubbel fyllning med blåbär och vanilj. Jag och Mattias tyckte de var goda och barnen var överförtjusta. Åh vilka stora, sa Gustaf. Själv tycker jag ju de är för små och vill helst äta upp hela påsen för att bli nöjd.

Vi inledde denna långhelg med det lite lyxigare, ljusa brödet Pågen Hönö Juliakaka som är på tillfälligt besök. Juliakakan är en mjuk, saftig och fluffig brödkaka. Perfekt när man vill sätta guldkant på tillvaron. Brödet var som sagt mjukt, saftigt, sött och fluffigt men saknade ordentlig smak och tuggmotstånd. Supergott med massa smör och ost men annars ganska trist och intetsägande. Inget som mättar mer än för stunden. En annan nackdel var också att brödet var så mjukt och utan styrsel att det föll i mindre bitar. Sammanfattningsvis inget bröd jag kommer att köpa till vardags men absolut någon enstaka gång då suget tränger på.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *